U+5B88, 守
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-5B88

[U+5B87]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+5B89]
 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: shǒu  
Аудио:  (датотека)
Шаблон:zh-colrШаблон:zh-cir

Радикал:

...

Значења:

...

Примери:

 1. 3 我們遵守 神的誡命、這就是愛他了.並且他的誡命不是難守
  1. 3 Wǒmen zūnshǒu shén de jiè mìng, zhè jiùshì ài tāle. Bìngqiě tā de jiè mìng bùshì nán shǒu de.
   1. 3. Јер је ово љубав Божија да заповести Његове држимо; и заповести Његове нису тешке.

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

Шаблон:Kateg3 Шаблон:Kateg