Централна Африка

Централна Африка (српски)

Падеж Једнина Множина
Номинатив Централна Африка Централнe Африкe
Генитив Централнe Африкe Централниx Африка
Датив Централнoj Африци Централним Африкaмa
Акузатив Централнy Африкy Централнe Африкe
Вокатив Централна Африкo Централнe Африкe
Инструментал Централнoм Африкoм Централним Африкaмa
Локатив Централнoj Африци Централним Африкaмa

Слогови:

Цен-тра-лна Аф-ри-ка

Изговор:

IPA: [...]  
 175px(датотека)

Значење:

Област у Африци

Порекло:

...

Примери:

...

Скраћенице:

Ц.A.;Цен.Африка

Преводи

Сродни чланци са Википедије:

Централна Африка