ХебрејскиУреди

Етимологија 1Уреди

ПредлогУреди

לך (потребна транслитерација)

  1. (לְךָ, l'chá) Form of ל־(l'-) including second-person masculine singular personal pronoun as object.
  2. (לָךְ, lách) Form of ל־(l'-) including second-person feminine singular personal pronoun as object.
  3. (לָךְ, lách) Form of ל־(l'-) including second-person masculine singular personal pronoun as object, Biblical Hebrew pausal form.

Етимологија 2Уреди

ГлаголУреди

לך (потребна транслитерација)

  1. (לֵךְ, léch) Masculine singular of הָלַךְ(halách).

    АнаграмиУреди