U+5185, 内
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-5185

[U+5184]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+5186]

(кинески)

 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: nèi  
 
(датотека)

Радикал:

11

Значења:

...

Примери:
...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:
...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

  • Француски:
  • Немачки:
  • Италијански:
  • Шпански:
  • Португалски:
  • Арапски:
  • Руски:
  • Грчки:
  • Бугарски:
  • Шведски:

Референце