Такође погледајте: -a

РускиУреди

ИзговорУреди

Етимологија 1Уреди

Алтернативни облициУреди

  • (-ja)used after a soft consonant

СуфиксУреди

(-a)

  1. Noun-forming suffix used to form diminutives of proper names; used after a hard (unpalatalized) consonant.

Етимологија 2Уреди

Од раног Прасловенски *-ja.

Алтернативни облициУреди