Такође погледајте: 3/4

Translingual

уреди
 
Енглески Википедија има an article на:
Википедија

34 (претходни 33, следећи 35)

  1. The cardinal number thirty-four.

4 x 4 x 4 x 4

уреди
01 02 03 04
05 06 07 08
09 10 11 12
13 14 15 16
17 18 19 20
21 22 23 24
25 26 27 28
29 30 31 32
33 34 35 36
37 38 39 40
41 42 43 44
45 46 47 48
49 50 51 52
53 54 55 56
57 58 59 60
61 62 63 64