U+86C7, 蛇
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-86C7

[U+86C6]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+86C8]
 
Објашњење.
 
Змија.

Изговор:

пинјин: shé  
Аудио:  (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

142

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

  1. 13 藉他的靈使天有妝飾.他的手刺殺快[1]
    1. 13 Jí tā de líng shǐ tiān yǒu zhuāngshì. Tā de shǒu cìshā kuài shé.
Шаблон:Јов 26

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

Референце

Шаблон:Kateg

Спољашње везе

  • [[]]
  • [[]]

Претходна Страна Наредна

  • ... broj strane ... broj strane