shén (кинески)

 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: shén  
 
(датотека)

Знак:

113.036

Радикал:

113


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски: