U+0F53, ན
TIBETAN LETTER NA

[U+0F52]
Тибетан
[U+0F54]

Међујезички

Слово

 1. Тибетанско слово na

Тибетан

Етимологија 1

Изговор


Именица

(na)

 1. age, year of age

Етимологија 2

Изговор


Коњункција

(na)

 1. ако

Етимологија 3

Од Proto-Sino-Tibetan *na-n/t (sick; ill; pain; evil spirit).

Изговор


Глагол

(na) (nominal form ན་བ)

 1. (intransitive) to be or become ill, to be sick
Коњункција


(тибетански)


 

Карактер

Први карактер Други карактер Трећи карактер
སྟ་ གོ


Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе