སྟ་ (тибетански)


 

Карактер

Први карактер Други карактер Трећи карактер
སྟ་ གོ


Значења:

...

Примери:

 1. ...
  1. ...
   1. ...
    1. ... ...


Сродни чланци са Википедије:

སྟ་


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грузијски:
 • Грчки:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Мађарски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Норвешки:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Украјински:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце


Спољашње везе