Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио:  (датотека)

Радикал:

113

Значења:

...

Примери:

 1. 29 奉給你們的一切禮物、要從其中將至好的、就是分別為聖的、獻給耶和華祭。
  1. 29 Fèng gěi nǐmen de yīqiè lǐwù, yào cóng qízhōng jiàng zhì hǎo de, jiùshì fēnbié wèi shèng de, xiàn gěi yēhéhuá wèi jì.
   1. 29. Од свега што вам се да приносите сваки принос што се подиже Господу, од свега што буде најбоље свети део.

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце