Такође погледајте:
U+8C48, 豈
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-8C48

[U+8C47]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+8C49]
U+F900, 豈
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-F900
[unassigned: U+D7FC–U+F8FF]

[U+D7FB]
ЦЈК компатибилни идеографи
[U+F901]
 
Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио:  (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

15102

Шаблон:Karakter Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 Агеј, глава 2

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Серија:

 1. 系列#0381():


Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

 1. 豈不岂不(qǐbù)
 2. 豈不是岂不是
 3. 豈但岂但 (qǐdàn)
 4. 豈只岂只
 5. 豈可岂可 (qǐkě)
 6. 豈弟岂弟
 7. 豈弟君子岂弟君子
 8. 豈敢岂敢 (qǐgǎn)
 9. 豈料岂料
 10. 豈有此理岂有此理 (qǐyǒu-cǐlǐ)
 11. 豈期岂期
 12. 豈止岂止 (qǐzhǐ)
 13. 豈直岂直
 14. 豈知岂知
 15. 豈能岂能
 16. 豈非岂非 (qǐfēi)


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Мађарски:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

Претходна Страна Наредна