Такође погледајте: งู
U+0E14, ด
THAI CHARACTER DO DEK

[U+0E13]
Тај
[U+0E15]

Тајски уреди

 
Тајски Википедија има an article на:
Википедија th

Изговор уреди

Orthographic
ɗ
Phonemic
{Short}
ดอ
ɗ ɒ
ดอ เด็ก
ɗ ɒ    e ɗ ˘ k
РоманизацијаPaiboondɔɔdɔɔ dèk
Royal Institutedodo dek
(standard) IPA(key)/dɔː˧//dɔː˧.dek̚˨˩/

Слово уреди

(dɔɔ)

  1. dɔɔ dèk (เด็ก), the 20th consonant letter of the Тајски алфабет.

Корисне белешке уреди


Српски уреди

Примери:

 บท 4


Шаблон:119:011