Такође погледајте: , , บู๊, บี้, บ., , и
U+0E1A, บ
THAI CHARACTER BO BAIMAI

[U+0E19]
Тај
[U+0E1B]

Тајски уреди

 
Тајски Википедија има an article на:
Википедија th

Изговор уреди

Orthographic
ɓ
Phonemicบอ
ɓ ɒ
บอ ไบ-ม้าย
ɓ ɒ    ai ɓ – m ˆ ā y
РоманизацијаPaiboonbɔɔbɔɔ bai-máai
Royal Institutebobo bai-mai
(standard) IPA(key)/bɔː˧//bɔː˧.baj˧.maːj˦˥/

Слово уреди

(bɔɔ)

  1. bɔɔ bai-máai (ใบไม้), the 26th consonant letter of the Тајски алфабет

Корисне белешке уреди

Adverb уреди

(bɔɔ)

  1. no; not.


Примери:

 บท 4


Шаблон:119:011