Такође погледајте: и
U+0E25, ล
THAI CHARACTER LO LING

[U+0E24]
Тај
[U+0E26]

Тајски

уреди
 
Тајски Wikipedia has an article on:
Википедија th

Изговор

уреди
Orthographic
l
Phonemicลอ
l ɒ
ลอ ลิง
l ɒ    l i ŋ
РоманизацијаPaiboonlɔɔlɔɔ ling
Royal Institutelolo ling
(standard) IPA(key)/lɔː˧//lɔː˧.liŋ˧/

Слово

уреди

(lɔɔ)

  1. lɔɔ ling (ลิง), the 36th consonant letter of the Тајски алфабет

Корисне белешке

уреди


Примери:

 บท 4

(lɔɔ) Шаблон:119:011