Такође погледајте: , , и 𝌝
U+6A02, 樂
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-6A02

[U+6A01]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+6A03]
U+F914, 樂
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-F914

[U+F913]
ЦЈК компатибилни идеографи
[U+F915]
U+F95C, 樂
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-F95C

[U+F95B]
ЦЈК компатибилни идеографи
[U+F95D]
樂 U+F9BF, 樂
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-F9BF

[U+F9BE]
ЦЈК компатибилни идеографи
[U+F9C0]

Translingual

Традиционални
Shinjitai
Упрошћени

(кинески)

 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: транскрипција  
Аудио:  noicon(датотека)

Радикал:

...

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 Псалам 119

16 你的忘記你的
16 Wǒ yào zaì nǐde lǜ lì zhōng zì lè . wǒ bù wàngjì nǐde huà .

Шаблон:PSAL 119

{15 17}

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Тамилски:
 • Непалски:
 • Арапски:
 • Корејски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:
 • Хинди:
 • Хебрејски:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane