Објашњење.

Изговор:

пинјин: gěi  
Аудио:  (датотека)

Радикал:

120

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. 11 女兒父親弟兄們你們眼前你們甚麼[1]你們
  1. 11 Shì jiàn duì nǚ'ér de fùqīn hé dìxiōngmen shuō, dàn yuàn wǒ zài nǐmen yǎnqián méng ēn. Nǐmen xiàng wǒ yào shénme wǒ bì gěi nǐmen.
   1. 11. И рече Сихем оцу девојчином и браћи јој: Да нађем милост пред вама, и даћу шта ми год кажете.
    1. 10 12

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Корејски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane