Такође погледајте: D, d', и Додатак:Варијанте од "d"

Translingual

 
d U+0064, d
LATIN SMALL LETTER D
c
[U+0063]
Основни латински e
[U+0065]
 
U+217E, ⅾ
SMALL ROMAN NUMERAL FIVE HUNDRED

[U+217D]
Number Forms
[U+217F]
U+FF44, d
FULLWIDTH LATIN SMALL LETTER D

[U+FF43]
Halfwidth and Fullwidth Forms
[U+FF45]

d (српски)Слогови: ...,  мн. ...

Изговор:

IPA: [...]  
 noicon(датотека)

Значења:

...

Порекло:

...

Примери:

...
d ♥ 4 6 ћ 4 ♦ j
п 2 3 о 4 5 њ
q 4 ♣ 1 у 4 ♠ w


Преводи

 • Енглески:
 • Италијански:
 • Немачки:
 • Шпански:
 • Француски:
 • Фински:
 • Грчки:
 • Корејски:
 • Непалски:
 • Хинди:
 • Руски:
 • Португалски:
 • Македонски:
 • Хебрејски:
 • Арапски:
 • Мађарски:
 • Бугарски:
 • Кинески:
 • Тамилски:
 • Тибетански:

Сродни чланци са Википедије:

d

Суфикс

da, db, dv, dg, dd, , de, , dz, di, dj, dk, dl, dlj, dm, dn, dnj, do, dp, dr, ds, dt, , du, df, dh, dc, , ddž,

Префикс

ad, bd, vd, gd, dd, đd, ed, žd, zd, id, jd, kd, ld, ljd, md, nd, njd, od, pd, rd, sd, td, ćd, ud, fd, hd, cd, čd, džd, šd