Објашњење.

Изговор:

пинјин:  
Аудио:  noicon(датотека)

Радикал:

188

Шаблон:Karakter Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

 1. Мојсијева, глава 3

 1. 10 聽見聲音害怕因為赤身便藏了
  1. 10 Tā shuō, wǒ zài yuán zhòng tīngjiàn nǐ de shēngyīn, wǒ jiù hàipà, yīnwèi wǒ chìshēn lù tǐ. Wǒ biàn cángle.
   1. 10. А он рече: Чух глас Твој у врту, па се поплаших, јер сам го, те се сакрих.
    1. Јов 23:15, 1 Јов. 3:20
     1. 9 11

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane