Такође погледајте: Seven

EnglishУреди

Енглески бројеви (унос)
70
 ←  6 7 8  → 
    Кардинал: seven
    Редни: seventh
    Multiplier: septuple, sevenfold
    Distributive: septuply

Alternative formsУреди