U+5B89, 安
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-5B89

[U+5B88]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+5B8A]

(кинески)

 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: ān  
 
(датотека)

Радикал:

40

Значења:

...

Примери:
...
... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:
...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Енглески:
 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце


(grade 3 “Kyōiku” kanji)