Кинески

phonetic
трад. (以撒)
једн. #(以撒)
 
Wikipedia has an article on:

Изговор


Властита именица

以撒

 1. (Протестантизам) Isaac

Синоними以撒 (кинески)

 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: yǐ sā  
Аудио:  noicon(датотека)
Шаблон:zh-cirШаблон:zh-cir

Радикал:

009

Шаблон:Тетрада

Значења:

...

Примери:

2 耶和華以撒 顯現不要埃及指示你的
2 Yēhéhuá xiàng Yǐsā xiǎnxiàn , shuō , nǐ búyào xià Āijí qù , yào zhù zaì wǒ suǒ zhǐshì nǐde dì .

Шаблон:1 Мој. 26


Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... 6 ... ...
2 ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:

以撒


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

Претходна Страна Наредна

 • ... broj strane ... broj strane