U+8005, 者
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-8005

[U+8004]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+8006]
U+FA5B, 者
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-FA5B

[U+FA5A]
ЦЈК компатибилни идеографи
[U+FA5C]
U+FAB2, 者
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-FAB2

[U+FAB1]
ЦЈК компатибилни идеографи
[U+FAB3]
者 U+2F97A, 者
CJK COMPATIBILITY IDEOGRAPH-2F97A
翺
[U+2F979]
CJK Compatibility Ideographs Supplement 𦓚
[U+2F97B]

(јапански)

U+8005, 者
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-8005

[U+8004]
ЦЈК јединствени идеограми
[U+8006]
 
Објашњење.


mono

 Исаија, глава 10

1 わざいな不義、暴虐の宣告を書きしるす
1 Waza wai naru ka na, fugi no hanketsu o kudasu mono, bōgyaku no senkoku o kaki shirusu mono.
1. Тешко онима који постављају законе неправедне и који пишу неправду,

Сродни чланци са Википедије:
(кинески)

 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: zhě  
 noicon(датотека)

Радикал:

128

Значења:

...

Примери:
 1. 9 榮耀尊貴感謝寶座永遠時候
  1. 9 Měi féng sì huó wù jiāng róngyào, zūnguì, gǎnxiè, guī gěi nà zuò zài bǎozuò shàng, huó dào yǒng yǒngyuǎn yuǎn zhě de shíhou,
   1. 9. И кад даше животиње славу и част и хвалу Ономе што сеђаше на престолу, што живи ва век века,
    1. 8 10

Навигатор

... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ... ...
... ... ... ... ... ...

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведени карактери

Изведене речи:
...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Амхарски:
 • Арапски:
 • Африканс:
 • Бугарски:
 • Дански:
 • Енглески:
 • Француски:
 • Грчки:
 • Грузијски:
 • Хебрејски:
 • Хинди:
 • Италијански:
 • Јапански:
 • Кмерски:
 • Корејски:
 • Немачки:
 • Мађарски:
 • Непалски:
 • Португалски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Тамилски:
 • Шведски:
 • Шпански:

Референце

Спољашње везе

 • [[]]
 • [[]]

Претходна Страна Наредна