Такође погледајте: и
U+793A, 示
CJK UNIFIED IDEOGRAPH-793A

[U+7939]
CJK Unified Ideographs
[U+793B]


 
Објашњење.

Изговор:

пинјин: shì  
Аудио:  (датотека)
Шаблон:zh-cir

Радикал:

113

Значења:

...

Примери:

 1. 31 兒子是以示以示[1]兒子示珊示珊兒子亞來
  1. 31 biàn de érzi shì shì, shì de érzi shì shì shān, shì shān de érzi shì lái.
   1. 31. А синови Апаилови: Јесеј; а синови Јесејеви: Сисан, и кћи Сисанова Алаја.

Синоними:

...


Хомофони:

...

Хомографи:

...

ХСК ниво:

...

Асоцијације:

...

Изведене речи:

...


Сродни чланци са Википедије:


Преводи

 • Француски:
 • Немачки:
 • Италијански:
 • Шпански:
 • Португалски:
 • Арапски:
 • Руски:
 • Српски:
 • Грчки:
 • Бугарски:
 • Шведски:

Референце

Претходна Страна Наредна

112 114

Листа 示: